Sagan om honden Lurven och hans huse och mate

Sagan om honden Lurven och hans huse och mate!
Hej det er jag som er Lurven idag ska jag breta ner jag var i spök slotet nu börjar det
Det var ner min kom pis och jag skule go hem från et party då min kompis sa
vi går i jenom skogen för at min kompis skule såva över hos mej.
Plötsligt såg jag ett litet hus då sa jag vi går in i spökhuset ja sa min kompis
då var vi ine då sa min kompis vi går uut. Nej sa jag
varför dåvi ska kola igjenom alla rum sa jag varför då sa min kompis
vi ska se om vi kan hita nogon skat . Ja sa min kompis.
Vi börjar med att gå up för trapan var trasig. Min kompis trampade på den trasiga trapan
hon höl på att ramla igjenom trapan hos skrek hjelp hjelp hjelp!!! Sen fik jag jelpa min kompis up
hun sa tak jag sa varsigod ner vi var upe då såg vi en kista min kompis sa tenk om det liger en skat der i
kanske sa jag då gik jag fram och öpnade den var lost typist då sa jag vi går vidare ok då sa jag se der vad er det
det er en kista. Ja tenk om den er der i kom vi springer dit ja den var öpen der i log det en nykel
ja vet vad vi gjör med nyken. Vadå vi går til den andra kistan ja bra ide kompis nu sprang vi dit och tog i nyken
den pasade. Ja sa vi vi öpnade och der i låg en kista ful av guld och silver vi skrek vi er rika!!! ja ja ja!!! 
Vi tar med det ja men vi har ingenting at köra i der bårta hemta den ockej vi moste jelpa varandra och bera
i den ochej nu moste vi gå hem mamma undrar nog ochej sa jag. Vi båda får ta vangnen ochej nu gpr vi
nu var vi hema och mamma sa var har ni der i en skat det tror jag inte på fören jag får se det ochej du får
sej det nu öpnar vi ner dåm öpnade fans det ingen ting i.
 
Aaaw tycker jag va riktigt duktig på att skrivia sagor när jag va liten^^
 
Nu blire o vila lite mår typ lite dåligt. Puss o kram <3
 

...

Jag blir så trött på vissa människor! Ett nej är ett nej, haru svårt o fatta eller? Blir nästan förbannad men får ta djupa andetag innan jag säger något jag kommer ångra. Det är då inte bara jag som är trötta på ditt beteende just nu, Egoistisk, respektlös tar folk för givet etc etc det är du de! Usch...
 
Nej nu skall jag dricka kaffi, äta, se på the big bang theory och bli glad :) puss o kram <3

Hejsan foolkzz!

Hejsan foolkzz!
 
Är besatt av en serie som heter The real houswives of new jersey, den är så sjukt bra. har sett säsong 1.2 och 3 typ 100 gånger MINST! Och nu håller jag på och ser säsong 4, det är nån underbar jävel som laddar upp avsnitten på youtube :DD man får dock vänta i typ en vecka mellan varje avsnitt han laddar upp. Det är nu två dagar sen han la upp ett avsnitt och jag kan knappt vänta tills han laddar upp ett nytt. Jag hoppas verkligen de kommer en säsong 5 :D
 
Nu skall jag iaf äta lunch blir en lite sen lunch efter som jag vakna rätt sent så är ganska hungrig.
 
Ha de så bra allihopa puss o kram <3
.

Sjuk!

shoo! Ingen skolan idag heller, mår fortfarande dåligt.. Känner att de kanske inte blir nån krogen i helgen :( *sadface*. Kanske nästa helg isåfall? Aja får se hur de blir.
 
Funtar på att spela lite cs hmm.. eller skall jag se på tv :o svårt val haha! Iofs så har jag redan spelat cs idag både cs:go och source så aa får väl bli tv^^ orkar ändå inte sätta igång den andra datan ;) elller så skall ja spela source för såg att David va inne o vi skulle spela nån dag xD
 
Aja nu skall jag dra! Puss o kram <3

Heej

Hej alla sötnosar som läser min blogg^^ vilket är typ 1-2 st HAHA sorgligt :<..
De blev ingen skola idag heller, mådde dåligt igen -.- börjar bli lite trött på att må dåligt nu... Få höra av mig till doktorn. Provet på min magnetröntgen har inte kommit heller! Va fan skall de ta så lån g tid för!?!? orkar inte vänta jao. 
Aja nu skall jag äta, lite sen luch men men :P så puss o kram hörs senare <3

Godmorgon

Godmorgon!
 
Det är mååndag och jag är sjukt taggad att dra till skolan!!! :DDDDDD eller? nej faktiskt inte :( är typ sjuk så tänkte stanna hemma.  Tur att jag har en telefon som funkar nu så jag kan sjukanmäla mig hade ju köpt en iphone i lördags men aa den vart ju trasig så lämnade in den till elgiganten igår så får väl se när jag få tillbaka den -.-'
 
Nej men tänkte vila lite nu plus har inge mer att skriva typ!
 
Puss o Kram <3
 
 

Redan söndag!

Tjena tjena!
 
Redan söndag, helgen har gått sjukt fort tycker jag! Var hos farmor och farfar igår och firade farmor som har fyllt 70 bast! Så blev o träffa släkten o käka smörgos tårta och fika :)))) väldigt trevligt. Man var bara väldigt trött när man kom hem efter de hehe. Så blev o chilla framför datorn och snacka i skype med Jonas när jag kom hem.
 
Idag har jag inte gjort mycke, är lite små sur för min iPhone funkar typ inte så måste dra in till elgiganten igen o snacka med dom lite. Förhoppningsvis får jag väl tillbaka den snart! Så just nu får jag använda min pappas gamla jobb telefon inte världens modernaste kanske men bättre än ingen ;)
Spelade cs:go för en liten stund sen och fyfan vad jag sög -.- märks att jag inte spelat cs på ett tag så tänker verkligen inte spela med Jonas nu så jag skämmer ut mig -.^ haha..
 
Nej nu skall jag koka lite kaffe o spela lite mer dock inte cs xD för då lär Jonas vilja spela..
 
Puss o Kram <3
 
 Gaaaaammal bild! 

Trött!

Hejsan!
 
Inatt blev de o sova hos Rasmus. Ganska roligt fasktiskt satt o skratta åt massa random grejer xD och så satt han o spela lite gitarr, riktigt mysigt. Sen blev de o sova typ fast de blev inte så mkt sömn för de va fett varmt på hans rum -.-
Idag vart de sista dagen i skolan för denna vecka :) fett skönt! blir nog o spela hela natten dåraa :D skall kanske köpa de nya cs, de kostar typ bara 114 spänn eller vad de nu va! Fick se när Rasmus spela de igår o de verka rätt kul :DD
 
Nej men nu skall jag fortsätta snacka med Jonas i skype!
 
Puss o kram <3

Kräklingbo marknad

Vart på Kräklingbo marknad idag då :))))
 
Detta hände i kräklingbo ;)

Bra dag^^


Första dagen i skolan idag då, hade riktigt roligt faktiskt^^ förutom en stund på förmiddagen... Med mina dagliga tur så svimma jag ute på trotoaren vid kyrkan -.- lite tur hade för de var precis där min skola ligger och en snäll tjej kom och hjälpte mig upp eftersom jag inte klarade att komma upp själv haha.. Aaa så mådde jag dåligt ett litet tag men gick som tur va över.
Inne i klassrummet fick vi presentera oss för dom nya som hade börjat, Folke, Micke och Lisa tror jag dom hette^^ en till skall typ också börja men hon var inte där idag. Vi blev indelade i tre grupper jag fick vara med Gunnel, Benedicte och Folke, vi skulle måla av varandra utan att titta på pappret haha gud vad vi skrattade speciellt jag och Benedicte xD hahah. Mina bilder blev fett fula haha. Sen blev det lite avslappning sen slöt vi och då var klockan typ halv ett.
 
Vid halv tre var jag med Emma, vi drog till sportaffären och sen till ica efter de träffade vi Rasmus som hade vart inne på vårdcentralen för att han hade fått en lättare stöt av ett el skåp och pga deras policity på hans jobba så va han tvungen att åka till vårdcentralen och kolla upp de eller vad de va :P så blev att träffa honom en liten stund och sen få en kram^^ hehe. Emma och jag skulle igentligen ha vart ute o cyklat idag men vi drog hem till Emma o spela wii istället och fick lite arm träning av att spela boxnings spel ;)
 
Denna bild ritade Folke och det skall då föreställa mig :P
 
Denna ritade Benedicte :P
Denna ritade Gunnel :P
 
Nej nu blire o sova för imorn skall man på utflykt med skolan xD HAHA! tur att ´du skall me Moa ;) blir nog lite roligare då!
 
Puss o kram <3
 
 
 

Joggning

Gud så trött jag är! Typ chillat hela dagen och joggat en sväng nu på kvällen med Emma, haha gick faktiskt bättre än vad jag trodde xD trodde jag typ skulle bli trött direkt meen ne fan :D haha! Så imorn blire o kanske cykla en bit :)))
 
Skall in till Rasmus nån gång denna vecka också tror jag, skall nog dra till han när Emma skall till Robert eller nå sånt :) skall bli kul o träffa han igen typ länge sen känns de som! Hoppas bara han inte har nån surfare hos sig när jag kommer så man slipper snacka engelska.. Vill se klart filmen vi började se på, typ Kvarteret skatan eller vad den hette :P Rasmus var tydligen med och hjälpte till och fixade med belysningen eller va han snacka om haha.
 
Imorn börjar man skolan, det skall väl bli lite kul. Intressant o se vad för nya folk som börjar och vilka som fortfarande går kvar! Denna gången kommer vi gå 4 dagar iveckan istället för 3 som vi gjorde förut för att vi typ skall ha fuckig drama -.- hatar drama.. Aja får väl se, kanske kan ha matte då istället om jag har tur :)
 
Nej men nu tänkte jag typ se en film eller nåt, så puss o kram sålänge <3
 
 Deadmau5 ft. Gerard Way - Professional Griefers

RSS 2.0