Krogen!

Guud så mätt jag är. Min moster och Hella har varit här och käkat lite pizza och fikat vilket var väldigt trevligt, länge sen jag träffade min moster så de va kul att se henne igen.
Min moster visade bilder på facebook på bla min mamma och pappa som en bekant till dom hade lagt upp från när det va på hela hallen de va rätt roligt att se, de var ju inte direkt nå pinsamma fylle bilder på dom som tur va ;)

Har inte så mkt mer att skriva igentligen så skall väl ta å se om jag kan få igång mitt Minecraft som jag satt å dampa sönder som fan på igår för att jag inte fick igång de -.- blir så himla sur när saker inte vill funka ;< så får se hur de går nu.. Pusshej <3

Min kompis ringde precis de blir krogen imorn, AWESOME! Kommer säkert bli skit kul :D hoppas dock att vissa saker inte kommer hända!


MMMM SÅ ÄR LÄGET JUST NU..

OK ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD, VARFÖR FUNKAR ALDRIG NÅGOT FÖR MIG??!???!??

LAGG GG G.. LLL A GG G... LAGGG.. LAA GG G... MMM JA FATTAR ATT DE LAGGAR!!

GAAAH HAR INGE MER OCH SÄGA NU SÅ HEJDÅ SKALL GÅ OCH KASTA UT MIN DATOR GENOM FÖNSTRET!


Yää

Dags att byta lampa snart den blinkar som fan, fucking disko i mitt rum  -.^

Har så himla tråkigt.. finns inget att göra! Dampar sönder snart blir så rastlös -.- goosh

Den 5:e blire kanske krogen, hoppas verkligen de blir av! Längtar typ. Munken here we come jao! Eller som Jonas hade för sig att de hette "Bullen" hahah random! Han har börjat bli tråkig den senaste tiden -.- suck..
Jaja whatevvvaaa! hehe-ee.

Naaj nu skall jag göra nå annat vettefan vad bara -.^ aja. Pusshej sålänge <3


påminner om min mormor o morfars kattz Lotta..

Godmorgon!

Aaiii huuu har sovit drygt 1 timme inatt eller aa snarare nu imorse somna typ halv 5 och vakna runt halv 6.

Ledig idag å pappi är sjuk (stackars liten) så blir å hålla han lite sällskap idag, fast tror nog han skulle tycka de va skönare om ja va inne på mitt rum så han slapp mig eftersom jag gillar att irritera han, har redan lyckats gjort de nu imorse :P inte med flit dock, eller? hehe-ee 

Naaajj nu blire å se på Vakna med the voice och dricka mitt älskade kaffi som är det bästa som finns att dricka på morgonen hihihi! 


   
   Bjuder på lite av min humor nu såhär på morgonkvisten ;D HAPPY WHEELS


FYFAN!

FYFAN!! ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD JUST NU!! DE BARA KOKAR I MIG!! JÄVLA FITT HORUNGE MONGOLID JÄVEL CP STÖRDA IDIOT!! SKOTT I PANNAN SKALL JAG GE DIG!! OMOGNARE MÄNNISKA FÅR MAN FAN LETA EFTER!! JÄCLA CP KÄNNER DIG INTE ENS SÅ JÄVLA SLUT I HUVET!! FYFAN!!

NAJ NU SKALL JA GÅ Å FÖRSÖKA LUGNA NER MIG...


Får panik!

Det är en spindel i köket!!! Varför skall alltid spindlar komma och torrtera mig :( vet dom inte att jag är jätte rädd för dom! 
Har lugnat ner mig lite nu men satt förut och halv hyperväntlilerade och gråten va nära.. (överdriver inte tyvärr). Finns inte nån som kan komma å döda den heller! ärligt så tycker jag faktiskt synd om mig själv just nu haha det är fan inte kul att va så jävla rädd för spindlar :(   

Naajj huu nu skall jag försöka tänka på nå annat och hoppas på att spindeln håller sig i köket och inte kommer in på mitt rum. Pusshej sålänge <3

Vaken nu -.-

Seriöst ofta jag är vaken nu, jag är ju ledig idag jag borde soooova! sova länge! men nej nej -.-  



Hahah skulle vart så jävla kul å spela detta! verkar sjuukt läskigt.. PewDiePie som spelar btw ;D

Ajaa nu skall jag se på vakna med the voice. Pusshej <3

Så kass!

Kassast i världen på bloggning i know ;< får bli bättre, vilket jag sagt nu 100 gånger..

Blev å dra tll Munken igår kom hem 5 imorse va helt död när jag kom hem, jäätte trött!
Hade iaf sjuukt kul först dricka hemma hos Emma sen drog vi till stan och där inne träffade vi Robert, de är typ nån kille Emma börjat snacka med på Badoo eller vad nu sidan heter :P vi snacka me han en liten stund sen drog vi till Munken. 
Där träffa jag Elenore så snacka lite med henne sen satt jag, Elin och Emma vid ett bord o drack o dit kom nån random stockholmare och snackade med oss ibland, han bjöd in oss till hans bord och massa sånt xD "joina vårt bord om ni vill" hur skall man kunna joina näre typ va fullt? lo0o0l xD 
Efter Munken blev de McDonalds sjukt hungriga var vi och det var typ 1000 andra personer också för de va typ smockfullt där!
Sen drog vi hem till Robert och såg på en film eller aa vi såg väl inte så mkt på den vi snackade mest men vi var så trötta så vi var typ där i 40 min kanske sen åkte vi hem.  

Det va min kväll/natt :P och de skall tydligen göras om en gång i veckan eller vad de va Elin yra om :P

Idag skall jag bara ligga i sängen och glo på film o käka popcorn :P chill dag!



PewDiePie!

Inge vatten!

Seriööööst jag suger på att uppdatera -.^ aaii inte okej! 

HAHAHAHAHAH! Jag har börjat spela ett så jävla skadat spel! Första gången jag spela satt jag å vrål skratta xD snackade i skype då också han jag snacka med började också skratta men han skrattade åt mitt garv -.^ det är tydligen fult, TACK! 

Drog hem tidigare från skolan idag, pallade inte va kvar :/. Så sitter just nu å chillar vid datorn, lite små sur är jag också dom har stängt av vattnet -.- och jag är liksom ganska törstig och behöver snart gå på toa, men har ingen lust att gå på toa om de inte finns nå vatten för vill gärna tvätta händerna efter. Jajaa dom lär väl sätta på de snart igen för hoppningsvis! 

Naaaj nu skall jag poppe lite popcorn å se på en film tror ja. Pusshej sålänge <3 




   
Detta är spelet jag börjat spela, fucking retard spel xD hittade ett klipp när PewDiePie spelar :D u gotta love PewDiePie, cuz i do <3 älskar alla hans videor EHEH-EEE!

Vassen 2012

Går åt helvete att börja käka nyttigare osv -.- lär bli å ligga i vassen i år medans alla andra ligger å steker på stranden haha..  

Hade en väldigt bra dag igår med farmor, Moa och Nicklas :)) kom dock näst sist i bowlingen -.- men men hehe. Senare på kvällen träffa jag Olsson en snabbis vi drog till affären och så.

Funtar på att spela lite cs snart -.^ Jonas skall spela cod så lär va sjukt seg på att svara så då kan lika bra jag också spela så de jämnar ut sig :P hhehe-eee..
Hmm vill fixa till min dator lite så jag skall kunna börja spela minecraft och kunna spela saints row utan att de laggar -.-  så jävla irri... 

Naajj mene nu drar jag. pusshej så länge <3  


Till stånga

Shoo, uppe me tuppen idag! Skall iväg till farmor och farfar sen vid 10 och umgås med dom, Moa och Nicklas de skall bli riktigt trevligt :) blir å käka mat där och spela lite bowling.
Är sjukt trött men piggnar väl till sen.

Upptäckte precis att det är fredag den 13e usch undra vad för hemskt som kommer hända idag ;< kryper ner i sängen igen och stannar där tills imorn hehe nej då.

Neej nu skall ja fortsätta se på vakna med the voice men vi lär väl höras senare kanske. Pusshej <3

Äckliga telefon...

Okeeej tönt varning nu... Men faaan vad jag saknar dig! har inte snackat med dig på typ 2 dagar och nu äru på väg ut å skall dricka så de lär ju inte bli å snacka ikväll, om du nu inte ringer senare inatt näru är på bussen påväg hem eller nåt. 

Min mobil är cp också, får inte vissa sms ibland. Gud vad pinsamt nu har den skickat iväg massa gamla sms till folk också -.- måste verkligen ha en ny telefon...


Naajj nu skall jag se på film. Pusshej <3



Går och sover igen!

Till Farmor o farfar och käka idag. Moisen o hennes familj kommer också, sen hänger hon me hem till mig å sover där vilket blir awesome :D
 
Jag är typ äckligt trött, hade svårt o somna inatt. Vart sjukt trött men kunde ändå inte sova -.^ weeiird! men aa somna tillslut iaf men nu gäspar jag som en dåre.. hehuhehu ZzzZzzZZ

Va hos Emma igår, de va fett kallt i hennes stuga BRRR! Slapp hjälpa henne bära ut alla hennes saker till hennes stuga som jag fått hjälpa till och gjort dom senaste 2 åren HAHAH typ hon och hennes pappa hade redan gjort de eller hur de nu va! 
Sväär jag såg ett UFO när jag gick hem igår o.O jag bah va fan är de! Heelt siKkk.. och nej det var inget flygplan.

Måste dra å duscha typ snart.. nu. städa mitt rum också vilket är såååå tråkigt meen måste väl ha lite uppstädat tills moisen kommer ;) 

   
reven rev en rev som rev en annan rev.. Random. ge mig räven nu! så söt

Natti natti!

Aahh typ hej! har inge vettigt att skriva som vanligt.. Men aah vafan.

Är ganska trött -.^ gick typ å la mig 3.52 (va tvungen å vänta på att Jonas skulle ringa som va ute å drack, vart fett orolig att han skulle hamna i slagga EEHHEH) och gick upp 12.45, fett sent.
Typ standard å snacka me Jonas <3 xD. Gör dock inte mig nåt :D I LÖÖVE IT.
Fast kanske smart om jag inte snackar med han så mkt som jag gör för tänk om jag börjar tröttna på han eller han tröttna på mig :O inte för att jag tror att jag skulle göra de men man vet ju aldrig me han :( SADFACE om de skulle hända ;<

Aaaiii huuee nu skall de bli glada tankar!

Blir å dra till mormor å morfar imorn de skall bli trevligt :)). Morfar fyller år tror jag, "tror" bra koll man har! Så de blir tårta å kakor i massa när man kommer dit. Kommer fan rulla hem sen ;) hehe. 

Meenne nu skall ja sova tror ja, Jonas är för upptagen för att skriva han är afk ganska mkt -.-' så jag skiter i han heh dum. 

Natti nattii nu folkzzz! puss o kram <3 

      
Bara jag som fattar denna humorn ? Fan älskar alla Pewdiepie's videos! Skönaste snubben ever. Svensk är han också ;) Göteborgare! 

LOV!

W.OOOOHH.OO!! lov nu då :D sjukt skönt! Tror jag har lov iaf :s HAHAHA! lo0o00l ofta jag inte är säker -.^ men dom sa ju liksom inget om lov när vi slöt i torsdags :o kom o tänka på de nu men alla andra har ju lov så då borde ju jag också ha de. Eller :s ? Aaaja Bosse lär väl höra av sig till mig om de skulle va så att vi inte har lov.

Jag vill till Stockholm typ nuuuuuuuu!!!! money money money sen drar jag, tjjaaråå Gotland kommer aldrig mer hem! Heehh joddåå lär väl komma men lär ju säkert inte vilja göra de xD stannar där forever lix!
Typ fixa jobb å en lya så äre chill sen. Blir ju inte direkt alone där uppe, "känner" ju typ 1 å lär jag känna hans polare så blire fler å de skulle bli perfa ;)) haha har värsta planen bah x'D Ssttuupid me!   

Snacka me Olsson för en liten stund sen, skall hem till henne imorn kväll typ sitta å dricka och ha de allmänt trevligt. Soft de! 
 
Fett mkt jag skriver.. 

Aaaja eftersom jag har sjukt tråkigt så skall jag spela lite, antingen garry's mod eller cs! får se vad de blir. Såå typ pusshejj så länge <3

Mitt nya bankomatkort kom igår btw :D nu kan jag äntligen ta ut penga igen!!




Sjukt nice cover! Dom är tydligen svenskar så de säger ju allt ;)

GLAD!

Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad!
Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! 
Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad!
Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad!
Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad! Glad!   
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D  

Tror ni att jag är glad eller :D :D ??? HAHAHAH!!! IHIHIHIH nu skall jag soova, kommer säkert inte kunna sova för att jag är så glad xD L0o0o0L! Pusshej o godnatt <3 

Trötter

Trött cheey som fan -.- sjjukt jobbigt de va att gå upp ur sängen idag! Inge taggad för skolan idag -.- tuur att de bara är idag och imorn kvar tills de är lov.

Aaii kaffe på är fan alltid en bra start på morgonen! hoppas resten av dagen blir lika bra även fast jag är sjukt trött :P 

Ikväll blire väl kanske lite snack med Joonisen <3 :D blev ju inge igår eftersom han va på match.. som vanligt :P och på torsdag skall han på match, IGEN! Massa matcher just nu. 

Måster typ dra nu och fixa iordning mig så jag slipper göra allt i sista sekund vilket de typ alltid lyckas bli -.-

Så pusshej! <3  



Kattz

 


Tandläkaren

Nu äre så rent på mitt rum så jag kan slicka på golvet! Skiner och glänser göre.

Fuck! tandläkaren imorn fan pallar inte! Har inte varit där på jätte länge. Hoppas verkligen jag inte har nå hål :O kommer bli pank efter att jag varit där -.- måste be att dom skickar hem räkning också eftersom mitt kort är spärrat så kan inte betala. 

Naajj nu skall jag fixa me lite annat! Pusshej <3 

  
En av dom bästa!

Fuck u!

FUCK YOU BLOGG.SE! Blir så jävla irri -.- mina kommentarer syns ju inte, va fan äre för fel??!!?!?! å ni fattar ju inte vad jag menar heller -.- jävla soll!  GAAAHH DRA BAH!
 
Funtar på att dra upp till stockholmia snart! De va lungt att jag flytta dit också, kanske nåt man borde göra? slippa gotland och börja om på nytt lix. Men fan får se, om allt känns chill när man kommer dit och allt blir som jag hoppas så kaaaaanske! Skulle blir suupeeer glaad :D! Fast skulle allt skita sig när jag är där så skulle min värld typ gå under ;< FAN OM DE GÖR DE!

Varför skall vissa kläder va så dyra för och inte finnas i min storlek -.-' stör mig på de. Kan ju inte hjälpa att mitt ass är störst i världen (skämt o sido ;) eller vad de heter) Aaja.

1 April idag jao. Kommer inte bli lurad av någon! Eller? ;)

Naajj huu nu skall jag städa fan ser förjävligt ut -.^ Pusshej <3


K, söt han är!

RSS 2.0