Grattis underbara farfar på 76års dagen :D <3 Hoppas du får en bra dag även fast du inte mår någe vidare.

Fyfan! Har mått så sjukt dåligt idag :( har varken kunnat sätta mig upp i sängen eller gått upp utan att behöva kräkas tog typ 4 timmar innan yrseln gick över för hade ju de också så kunde knappt gå -.- men nu mår jag bara väldigt illa så jag hoppas de kan gå över snart. Tur att min lärare svarade på mitt sms förut o sa att de va okej att vi snackade över telefon. Nu blir o softa framför en film^^ puss så länge <3

Trött!

Skall till skola idag vid 12 tydligen och jag är uppe nu -.- kunde inte somna om efter att jag varit uppe o tagit min medicin, kunde ha sovit till 11 liksom men nej nej... Fråga min lärare varför jag skulle dit men svara på de är jävligt svårt tydligen! För tänkte om han bara ville snacka så kunde vi ta de över telefon men nu svarar ju inte aset så får dra till skolan. aja nu skall jag inte sura :p skall åter gå till att se Jims värld :) så puss så länge <3

Shoo!

Kan ju säga att matchen mellan tyskland och Sverige var sjukt spännande i andra halvleken omg! Sverige spela sjukt kasst första halvlek sluta med 4 - 0 till Tyskland men sen andra halvlek då jävlar kom Sverige igång Zlatan gjorde första målet sen bara några minuter efter gör Mikael lustig de andra målet sen gör johan Elmander det tredje och sen kommer Rasmus elm och sättet bollen i mål och det slutar 4 - 4 ! Riktigt Nice. Märkte nu att jag är mer intresserad av fotboll än vad jag trodde -.^ random.. Lär ju stå endel om matchen i tidningen idag haha! Klockan snart 1 och jag borde sova skall ju upp tidigt och dra till skolan och plugga matte så smartast att försöka va lite pigg då :) så godnatt sötnosar puss puss <3 får se hur detta inlägg blir btw för skriver på mobilen haha ;)