29e augusti

Shooo!
 
Har inget speciellt att skriva igentligen men tänkte att va fan nu äre väl dags för en uppdatering!
Sååå atte idag har jag vart hemma från jobbet för hade typ vrål ont i magen imorse :< så blev å chilla
och sitta lite vid datorn osv. Skulle igentligen ha tränat med Emma idag men vi bestämde att vi börjar nästa vecka istället :P haha. Har vart med Emma ikväll också, spelade lite wii sen drog jag hem vid 9 och duscha.
Skall vara ledig imorn för att dra in till doktorn o göra magnetröntgen.. undra hur fan jag skall klara de om jag behöver ligga där helt stilla i 2 timmar :s ohgod! Aaja går väl bra kanske. Efter de skall väl jag och Emma äta eller nåt sen vettefan :P
 
Nu skall jag väl plocka ihop lite av vad jag skall ha med mig imorn och kanske plocka upp lite på mitt rum också.
Så puss o kram folket! <3
 

Trött!

Trött cheey? aa fan..
 
Har precis kommit hem från Emma typ. Blev att dra hem till henne när vi kom hem med bussen från visby där vi har sovit inatt. Så vi satt vid varsin dator och typ dega i soffan tills jag skulle dra hem. Så nu sitter jag o chillar o lyssnar på awesome dubstep!
 
Igår kväll blev de iaf kubb med Emma, Moa och Rasmus vilket faktiskt var rätt roligt :))) Rasmus vann rätt stort första gångerna även fast han spela ensam xD haha. Han kan gärna få vara med i vårt lag på kubbVM :P. Sen vid 22.00 drog både jag, Moa och Emma in till stan där vi alla skulle sova. Aaa det var min kväll de^^ lyckad!
 
Nej nu skall jag fortsätta lyssna på musik och softa. Puss o kram sålänge <3
 
 
 
<3

Shoooo!

Tjeena!
Kan ju säga såhär att nu förtjänar jag verkligen att få helg! Seriöst har aldrig slitit så mkt på jobbet som jag har gjort denna veckan, speciellt idag.. herregud! Så skall bli riktigt skönt med helg! Nästa vecka jobbar jag själv på måndagen men får typ sluta tidigare för det är bara lite små saker jag skall fixa sen skall jag väl säkert jobba nått med Kristoffer också.
 
Känns som att jag inte sover hemma så mkt juts nu, har sovit hos Rasmus ett par gånger. Kom hem från honom i förrgår efter att ha sovit hos honom i två nätter. Skall typ dit snart igen också. Jag skall ännu tattuera honom osv ;o ohgod! Fick ett litet gulligt sms av honom inatt "Min kudde luktar som dig :D" och jag svara "hihi gör den ;D" och han svara "ja! :) as najs!"  hahah.
 
Nej nu blire lite skype och sen träffa Moa :) så pusshej sålänge <3
 
 
 
 
 
 

Hemma

Heej!
 
Jahaja då har man kommit hem från Rasmus idag vid typ klockan 10. Har haft rätt kul hos honom faktiskt,
vi drog hem till honom ett tag när jag kom med bussen innan vi skulle dra å käka, han visade sin tatuerings maskin och så spela han lite gitarr så vi satt och softa ´bara. Sen drog ví och åt på en kina resturang vilket var trevligt och ganska gott,där satt vi och snacka ett tag och en gentleman som han är så betalade han för min mat :o sen drog vi hem till honom vid typ 9 och sen kom hans kompis Joel och Joels "surfare" som var från Australien så vi satt och drack och skrattade och så blev alla typ trötta så Joel tog fram gitarren så vi låg i soffan och lyssnade på Joel när han sjöng och spela sen drog Joel och hans surfare vid halv 1 och då gick jag och Rasmus och la oss. Rasmus somnade typ direkt och slog till mig x-antal gånger i ansiktet inatt när han sov (dock inte med meningen).
Skulle igentligen ha tatuerat honom men blev inget av med de för kännde att de inte skulle gå så speciellt bra xD men skall tydligen göra de nån annan dag.
 
Meenee aa idag blire och ta det lungt typ se på film och så, får se vad som händer ikväll.
Ni får ha det bra allihopa. Puss o kram <3
 
Mina kusiner :P en spelar the sims och den andra spelar wii
 
 

The Axis Of Awesome!

Gammal i know men fan vad grymma dom är!
 
 
 
 
 
 

sho!

Shoo!
Lite smått irriterand fast ändå rätt glad..
Kom hem från jobbet för ett litet tag sen, var med om versta random grejen när jag va påväg hem för när jag går där på trotoaren så kör det förbi en liten gubbe i en bil, han vänder sig om och gör rock täcknet och headbangar till mig -.^ jag bah "wtf?" sen kör han en liten bit och skall svänga o så tittar han på mig och gör samma sak igen :p dog ett tag hahah.
 
Igår va man i stan med Emma o Moa, vi var i några affären, skjussade nån snubbe till slite sen drog vi till tingstäde träsk o kolla efter det åt vi på Max i stan. Sen träffa vi Rasmus och jag fick va med han själv en stund. Satt vid strandpromenaden för Emma o Moa försvann bort. Det var väl rätt trevligt att få vara med han själv sen iaf så blev de att vi hitta Emma o Moa igen sen drog vi till strandpromenaden igen o satt där en stund sen drog Emma o Moa och jag blev själv med Rasmus igen. Han och jag drog till Ica Maxi så jag kunde köpa vatten, han köppte en energi dricka och tuggummi :P sen åkte vi ner till hans jobb så jag fick se lite, de va rätt coolt faktiskt och där åkte vi in i nån "skog" också och kom åt helvete bort sen drog vi till hans replokal och jag fick prova spela lite trummor :P (han skall tydligen lära mig spela nån dag haha) sen åkte vi hem till honom och där träffade jag hans såkallade "surfare" och hans två katter^^ sen blev det att dra hem.
 
Skall in till stan idag igen med Emma och hänga med henne till ungdomsmotagningen men vet inte om vi skall träffa Rasmus något men skall iaf förmodligen träffa Rasmus på fredag :))
 
Ååh herre vad mkt jag skrev för en gångskull. Men nu tänkte jag typ göra mig iordning. puss o kram så länge <3
 

Hejsan!

Hejsan svejsan!
 
Har vart typ super trött idag så det har bara blivit o softat idag typ kollar serie och film o så :))
Har haft de riktigt roligt i helgen, på fredagen blev de å dra till kubbvm en stund på dagen med Emma sen vare kräft/räkkväll med Emma, Moa, Elin och Jenny på kvällen och igår blev de o bada i sigvalde med Moa och Emma sen drog vi och åt sen hem till Emma en stund tills vi skulle dra till rone på afterkubb och dricka o lite sånt vilket va superkul :D Såg lite snygga killar osv ;) och kanske gjorde saker man har ångest för nu... HUU! 
 
Nej mene nu skall jag nog gå o duscha! så hade bra allihopa. Puss o kram <3

Shoo

ShoO
Idag blire bada, kubbVM och afterkubb sen på kvällen med Emma o Moa :D skall bli riktigt kul! Heheh hoppas man får se en och annan snygging där haha ;)
 
Kort inlägg för måste typ dra å packa å grej nu så pusshej <3
 

ZzzzZzzZz

fyfan vad trött jag är ZzZzZZzZZ! Slitit som ett jävla odjur idag seriööst. Varmt som fan har de vart också. Så nu blire o bara chilla framför datorn, som jag aldrig brukar göra annars (a).
 
Imorn skall jag jobba själv vilket skall bli rätt skönt faktiskt :))) o så är de fredag vilket är awesome :D då blire väl o dra till Emma på kvällen eller nå sånt^^ typ äta o så. Kommer väl nå fler dit också men vet inte ritkigt vilka men de visar sig.
 
Meene nu tänkte jag nog se en serie och bara softa. Puss o kram <3
 

God morgon

 
 
 
 
 

RSS 2.0